Viherlaakson terveysasemapalvelut säilytettävä Viherlaaksossa

Tiedote

Demarit vaativat, että Viherlaakson terveysasemaan liittyvässä esityksessä on otettava aikalisä, ja viherlaaksolaisten terveysasemapalveluille on etsittävä uusi paikka Viherlaaksosta. He myös kysyvät erityisesti tila- ja asuntojaostoa johtavilta vihreiltä, miten on mahdollista, että tietoja Viherlaakson terveysasemakiinteistöön liittyvistä ongelmista ei ole kerrottu aikaisemmin, minkä vuoksi asiaa ei ole voitu nostaa esille vasta pidetyissä talousarvioneuvotteluissa?

Viherlaakson terveysasemaa puolustavat, sosiaali- ja terveyslautakunnassa olevat demarit muistuttavat, että valtuusto toivoo Tilapalvelut- liikelaitoksen ja toimialojen yhteistyön kehittämistä, jotta toimialoilla olisi nykyistä paremmat mahdollisuudet vaikuttaa toimitiloihinsa.

– Viherlaakson terveysasemaan liittyvä esitys on vakava esimerkki toimialasta vastaavan lautakunnan sivuuttamisesta. Esityksessä on myös unohdettu, että Espoo on asukas- ja asiakaslähtöinen toteaa Espoon sosiaali- ja terveyslautakunnan 2.vpj. Johanna Värmälä (sd.).

– On selvää, että työntekijöille ja palveluja käyttäville asiakkaille on varmistettava terveelliset ja turvalliset tilat. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että tila- ja asuntojaos sanelee, mitä tiloja sosiaali- ja terveystoimi tarvitsee. Se ei ole oikein, toteaa lautakunnan jäsen Olli Lehtonen (sd.).

Demarit perustelevat kantaansa myös sillä, että Viherlaaksosta Kiloon kulkeminen on kohtuuttoman hankalaa.

Lisätietoja:

Johanna Värmälä p. 050 592 7619

Olli Lehtonen p. 045 149 8844

Jaa