Espoon Demarit

Espoon Sosialidemokraattinen kunnallisjärjestö toimii yhteenvetävänä organisaationa ja tukena kaikille paikallisosastoillemme jotka toimivat Espoon joka kolkassa. Espoon kaupungilla meillä on tällä hetkellä kymmenen valtuutettua, ja meillä on edustus lukuisissa luottamustoimissa.

Erityisen tärkeätä meille on paikallisvaikuttaminen, ja se että erilaisten ihmisten ääni erilaisista lähtökohdista tulee kuuluville ja heidän asioista huolehditaan. Siksi paikallisosastot ja paikallistoiminta on meille erittäin tärkeätä.
SDP on luotu tuomaan ihan tavallisten ihmisten, työläisten, työttömien, vanhusten, nuorten ja lasten ääni kuuluville.

Demokratia, kansan valta ja kaikkien ihmisten välinen tasa-arvo sekä kestävä kehitys ovat meidän arvojamme, siksi voimme ylpeästi olla Demareita, ja myös sinä olet tervetullut mukaan toimimaan!

Lisää meidän arvoistamme ja tavoittestamme Espoosta voit lukea kodasta ”Politiikka”, ja valtuustoryhmämme julkaisee valtuustorymän omaa lehteä mikä löytyy osoitteesta: http://espoonvaldemari.blogspot.fi/

Toimivat paikallisosastomme ovat:

Keski-Espoon Sosialidemokraatit, Nuuksion työväenyhdistys, Espoonlahden demarit, Leppävaaran sos.dem. työväenyhdistys, Matinkylän Sosialidemokraatit, Kara- ja Viherkallion sos.dem. kilta, Tapiolan sosialidemokraatit, Kauklahden Sosialidemokraatit sekä oma ruotsinkielinen yhdistys Köklax Svenska Arbetasföreningen.